- 22%

Produktbilde

echoMAP™ CHIRP 52dv u/svinger

Dra på fisketur med kraften til CHIRP

Før: 5.700,-

4.446,-

inkl. mva På lager Varenummer: 010-01566-00
  • 5-tommers fargeskjerm med tastaturbetjening
  • Tilgjengelig med eller uten GT20-TM-svinger som har høyt/bredt CHIRP (150–240 kHz) og CHIRP ClearVü (250 W)
  • Forhåndsinstallert verdensomfattende basiskart for generell referanse
  • Inkluderer programvaren Quickdraw Contours for opprettelse av egendefinerte HD-kart
  • Intern 5 Hz GPS som oppdaterer posisjon og retning fem ganger i sekundet

Det er på tide å begynne å fiske ved hjelp av kraften til CHIRP-ekkoloddet. Kartplotteren echoMAP CHIRP 52dv med 5-tommers skjerm er enkel å installere og bruke, og er tilgjengelig med eller uten GT20-TM-svingeren som har høyt/bredt CHIRP-ekkolodd og Garmin CHIRP ClearVü™ for klare søkeekkoloddbilder. Den omfatter programvaren Quickdraw Contours, som du kan bruke til raskt å lage dine egne HD-kart med konturer på 30 cm mens du fisker. Intern 5 Hz GPS som oppdaterer posisjon og retning 5 ganger i sekundet. Ledningene kobles direkte til braketten, slik at du raskt kan montere og fjerne enheten fra braketten og strømtilførselen. Hekkmontering og dorgemotorfester er inkludert i GT20-TM-settet.

Forskjellen med Garmin CHIRP

De innebygde ekkoloddfunksjonene til echoMAP CHIRP 52dv inkluderer CHIRP-ekkolodd – den mest avanserte ekkoloddteknologien som er tilgjengelig for fisking og båtkjøring. CHIRP-ekkoloddet gir utrolig tydelig målseparasjon og definisjon fordi det tilfører målet enda mer energi enn tradisjonelle ekkolodd. Det har også en funksjon for ekkoloddregistrering som koordinerer retursignalet for ekkoloddet med båtens posisjon og lagrer digital informasjon som kan spilles av på en datamaskin ved hjelp av planleggingsprogramvaren HomePort™. Bruk kabelen for deling av brukerdata for å dele veipunkter og ruter mellom flere enheter.

Klare søkeekkoloddbilder

Garmin ClearVü-søkeekkolodd gir deg et bredt og nesten fotografisk bilde av det som passerer under båten. Du ser strukturer, objekter under vann og fisk tydelig. Tradisjonelt Garmin HD-ID™-ekkolodd og ClearVü-søkeekkolodd er kombinert i én svinger. Det gir også HD-ID-støtte for dorgemotorer fra Minn Kota® og MotorGuide® med integrerte svingere.

Posisjon og retning oppdateres 5 ganger i sekundet

Rask og følsom 5 Hz GPS og GLONASS oppdaterer posisjon og retning fem ganger i sekundet for å gi en mer flytende bevegelse på skjermen. Du kan nå raskt og enkelt slippe opptil 5000 nøyaktige veipunkter, slik at du finner tilbake til den hemmelige fiskeplassen din.

Ta med deg echoMAP CHIRP-enheten din

Det er enkelt å holde echoMAP CHIRP-enheten trygg og sikker når du ikke er på vannet. Du trenger ikke å styre med å koble ledninger til og fra enheten fordi de kobles direkte til braketten. Slik kan du raskt montere og fjerne echoMAP CHIRP-enheten fra braketten og strømtilførselene.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis