• Veggfeste TV

  Universal veggfeste for TV.
  589,-
  Kjøp
  Veggfeste TV

  Svingbart veggfeste TV m/arm 10 kg

  Universal veggfeste med svingarm for flatskjerm TV.
  809,-
  Kjøp
  Svingbart veggfeste TV m/arm 10 kg
 • Simrad NAC-1 autopilotpakke for kabelstyring

  Denne pakken inneholder de viktigste komponentene for å komme i gang med et autopilotsystem i en båt under 10 meter med utenbordsmotor og mekanisk kabelstyring. Utstyret kobles til en kompatibel Lowrance, Simrad eller B&G kartplotter/multifunksjonsskjerm via NMEA2000-nettverk. Den er perfekt for mindre fartøy med begrenset plass ved roret. Angi kursen, styr til et veipunkt, eller følg en forhåndsdefinert rute rett fra kartplotteren. En dashbordmontert auto/standby-knapp gjør det lett å aktivere autopiloten, eller ta manuell kontroll over styringen på et øyeblikk.
  23.409,-
  Kjøp
  Simrad NAC-1 autopilotpakke for kabelstyring

  Simrad NAC-2 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Simrad NAC-2 Core Pack inneholder grunnkomponentene du trenger for å installere autopilotsystem i båten din. Bare legg til en drivenhet som passer til styresystemet ditt, og en dedikert autopilotkontroller eller multifunksjonsskjerm. Pakken er laget for rorstyrte båter på opptil 10 meter (35 fot).
  23.009,-
  Kjøp
  Simrad NAC-2 Core Pack grunnpakke for autopilot
 • B&G DD15 drivenhet til seilbåt

  Svært nøyaktig. Små, trinnvise justeringer gir jevn automatisk styring.
  Kraftig. Den maksimale utgangseffekten på 150 kg/m gir fremragende ytelse selv under tunge belastninger. Denne veier kun 12 kg og vil ikke sinke deg.
  31.939,-
  Kjøp
  B&G DD15 drivenhet til seilbåt

  Simrad AP44 VRF autopilotpakke m/NAC-3

  Med Simrad-autopilot, angi kursen og få tilgang til avanserte pilotmoduser med den intuitive AP44-autopilotkontrolleren, som har en 4,1-tommers fargeskjerm og et betjeningshjul.
  42.979,-
  Kjøp
  Simrad AP44 VRF autopilotpakke m/NAC-3

  Simrad NAC-3 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Simrad NAC-3 Core Pack inneholder grunnkomponentene du trenger for å installere autopilotsystem i båten din. Bare legg til en drivenhet som passer til styresystemet ditt, og en dedikert autopilotkontroller eller multifunksjonsskjerm. Pakken er laget for rorstyrte båter på over 10 meter (35 fot).
  33.779,-
  Kjøp
  Simrad NAC-3 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Riviera Stella BS1 kompass med minipidestall

  Riviera Stella BS1 er et kompakt kompass, som tar lite plass. Det er optimalt til mindre fritidsbåter som normalt ferdes langs kysten. Det kommer med en minipidestall og monteres direkte på horisontale flater uten behov for innfelling.
  699,-
  Kjøp
  Riviera Stella BS1 kompass med minipidestall
 • Riviera Comet BC2 kompass

  Riviera Comet BC2 er et minikompass, små passer til små åpne båter. Det kommer med en brakett med 90° trinnløs justering, som gjør det mulig å montere det både på horisontale og vertikale flater.
  399,-
  Kjøp
  Riviera Comet BC2 kompass

  Riviera Stella BS2 kompass med brakett

  Riviera Stella BS1 er et kompakt kompass, som tar lite plass. Det er optimalt til mindre fritidsbåter som normalt ferdes langs kysten. Det kommer med brakett, og kan monteres både på horisontale, skrå, og vertikale flater.
  699,-
  Kjøp
  Riviera Stella BS2 kompass med brakett

  Offshore 95 kompass for innfelling

  Plastimo Offshore 95 er et godt kompass til fritidsbåter opp til 33 fot. Kompasset har Plastimos smarte dempesystem som holder kompassrosen rolig under tøffe forhold. LED-bakgrunnsbelysning gjør kompasset lettlest under nattseilas. Alle deler er UV-resistente. Kuppelen er laget i et ripebestandig materiale.
  Fra 2.999,-
  Kjøp
  Offshore 95 kompass for innfelling
 • Riviera Artica BA1 Slim kompass for innfelling sort

  Riviera Artica BS1 er et realtivt kompakt kompass laget for innfelling i horisontale paneler. Det er optimalt til fritidsbåter som normalt ferdes i kystnære områder. Kompasset har 12V belysning og innebygget kompensator.
  1.549,-
  Kjøp
  Riviera Artica BA1 Slim kompass for innfelling sort

  Offshore 95 kompass m/brakett

  Passer motorbåter 5 til 9 meter.
  4.099,-
  Kjøp
  Offshore 95 kompass m/brakett

  Riviera Artica BA2 kompass med brakett

  Riviera Artica BS2 er et realtivt kompakt kompass. Det er optimalt til fritidsbåter som normalt ferdes i kystnære områder. Kompasset har 12V belysning og innebygget kompensator. Det kommer med brakett, og kan monteres både på horisontale, skrå og vertikale flater.
  1.695,-
  Kjøp
  Riviera Artica BA2 kompass med brakett

  Riviera Aries BAR kompass

  Riviera Aries BAR er et lavtbyggende kompass laget for montering på horisontale flater. Det er optimalt til mindre fritidsbåter, som normalt ferdes langs kysten. Kompasset har integrert 12V belysning.
  799,-
  Kjøp
  Riviera Aries BAR kompass
 • Riviera Zenith BZ1 Slim kompass for innfelling

  Riviera Zenith BZ1 er et kompass laget for innfelling i horisontale paneler. Kompasset har 12V belysning og innebygget kompensator.
  Fra 1.790,-
  Kjøp
  Riviera Zenith BZ1 Slim kompass for innfelling

  Riviera Zenith BZ2 kompass med brakett

  Riviera Zenith BZ2 er et middels stort kompass for bruk i fritidsbåter. Det har en lettlest rose med store markeringer. Kompasset har 12V belysning og innebygget kompensator. Det kommer med brakett, og kan monteres både på horisontale, skrå, og vertikale flater.
  1.790,-
  Kjøp
  Riviera Zenith BZ2 kompass med brakett

  Brakett for Offshore 135

  Sort bøyle for Offshore 135.
  879,-
  Kjøp
  Brakett for Offshore 135

  Riviera Polare BP1 kompass for skottmontering

  Riviera Polare BP1 er et relativt kompakt kompass laget for innfelling i vertikale paneler. Rosen har store markeringer, og er svært lettlest. Kompasset har 12V belysning og innebygget kompensator.
  2.295,-
  Kjøp
  Riviera Polare BP1 kompass for skottmontering
 • Riviera Polare BP2 kompass for skottmontering

  Riviera Polare BP2 er et kompass laget for innfelling i vertikale paneler. Rosen har store markeringer, og er svært lettlest. Kompasset har 12V belysning og innebygget kompensator.
  2.395,-
  Kjøp
  Riviera Polare BP2 kompass for skottmontering

  B&G Triton autopilotkontroller

  Autopilotkontroll utformet spesielt for sjøfolk. Dette intuitive tastaturet for autopilotkontroller kan kombineres med en B&G Triton-skjerm for å opprette en autopilotkontroller med full funksjonalitet. Med B&Gs Intelligent Sail Steering-funksjonalitet kan du styre til en kompassretning eller automatisk opprettholde en angitt sann eller relativ vindvinkel i vindmodus. Smart Maneuver kontrollerer slagvending med et enkelt tastetrykk, et perfekt verktøy når du seiler med et lite mannskap. Når du kobler til en kompatibel kartplotter, styrer navigasjonsmodusen til veipunktet eller ruten som er valgt.
  4.899,-
  Kjøp
  B&G Triton autopilotkontroller
 • Simrad RF25N rorgiver med Micro-C-kontakt

  ±120° måling. Presis og nøyaktig ned til ±0,5° SimNet / NMEA 2000-tilkobling. 5,5 m festet kabel.
  4.529,-
  Kjøp
  Simrad RF25N rorgiver med Micro-C-kontakt

  Riviera Urania BU1 kompass for innfelling sort

  Riviera Urania BU1 er et realtivt stort kompass laget for innfelling i horisontale paneler. Det er optimalt til deg som trenger å lese av kompasset på litt lengre avstand. Det gir deg topp presisjon, og stabil avlesing under alle forhold. Kompasset har 12V belysning og innebygget kompensator.
  2.490,-
  Kjøp
  Riviera Urania BU1 kompass for innfelling sort

  Mastefeste for Contest 101

  Mastebrakett for Contest 101 og Contest 101 taktik.
  3.049,-
  Kjøp
  Mastefeste for Contest 101

  Riviera Urania BU10 kompass for innfelling sort

  Riviera Urania BU10 er et realtivt stort kompass laget for innfelling i horisontale paneler. Det er optimalt til deg som trenger å lese av kompasset på litt lengre avstand. Det gir deg topp presisjon, og stabil avlesing under alle forhold.
  2.799,-
  Kjøp
  Riviera Urania BU10 kompass for innfelling sort
 • Riviera Astra BAS1 kompass for takmontering sort

  Riviera Astra BAS1 er et realtivt stort kompass laget for innfelling i tak. Kompassets rause størrelse gjør det svært lettlest, selv på litt avstand. Det gir deg topp presisjon, og stabil avlesing under alle forhold.
  4.690,-
  Kjøp her
  Riviera Astra BAS1 kompass for takmontering sort
 • Riviera White Star BW1 kompass for innfelling sort

  Riviera White Star BW1 er et stort kompass, laget for innfellling i horisontale flater. Dette passer til kravstore brukere på større båter, som trenger et svært presist navigasjonsinstrument.
  3.795,-
  Kjøp
  Riviera White Star BW1 kompass for innfelling sort

  WR10 trådløs fjernkontroll og BT1 basestasjon

  Ta kontrollen over autopiloten uansett hvor du er om bord, med denne brukervennlige trådløse fjernkontrollen i lommestørrelse. Passer utmerket for alle typer motor- og fiskebåter. Enkel prosess for å koble inn eller ut gir deg muligheten til å kontrollere retningen, med kursendring på 1 eller 10 grader, fra 30 m unna den vanntette Bluetooth-basestasjonen. Opptil fire fjernkontroller kan parkobles med basestasjonen, og de er enkle å tilpasse og koble til eksisterende systemer.
  6.799,-
  Kjøp
  WR10 trådløs fjernkontroll og BT1 basestasjon

  Simrad / B&G RF40 rorgiver

  Rorindikatorgiver til bruk sammen med Simrad NAC-1 og NAC-2 autopilotcomputere. RF40 sørger for presis måling av rorets vinkel, og gir informasjonen videre til autopilotcomputeren.
  4.529,-
  Kjøp
  Simrad / B&G RF40 rorgiver

  Riviera White Star BW4 kompass med pidestall

  Riviera White Star BW4 er et stort kompass med pidestall, laget for montering på horisontale flater. Dette passer til kravstore brukere på større båter, som trenger et svært presist navigasjonsinstrument.
  Fra 4.590,-
  Kjøp
  Riviera White Star BW4 kompass med pidestall
 • Riviera Mizar BM håndholdt peilekompass sort

  Riviera Mizar er et ekstra kompakt peilekompass, som ligger godt i hånden. Kompasset har sort rose med hvite markeringer.
  649,-
  Kjøp
  Riviera Mizar BM håndholdt peilekompass sort

  Kurslinjal

  Kurslinjal med plate på 144 x 136 mm. Leveres i praktisk plast-etui.
  249,-
  Kjøp
  Kurslinjal

  Riviera Orion BO håndholdt peilekompass

  Riviera Orion er et kompakt peilekompass, som ligger godt i hånden. Kompasset har selvlysende kompassrose, og roterbar markeringsring med markeringer for hver 10. grad.
  649,-
  Kjøp
  Riviera Orion BO håndholdt peilekompass

  Parallellforskyver

  Parallellforskyver i klar plast med en optisk finish. Lengde 381 mm.
  589,-
  Kjøp
  Parallellforskyver
 • Riviera Prisma BPS håndholdt peilekompass

  Riviera Prisma BPS er et høykvalitets peilekompass, som lar deg ta ut svært presise kurser. Det har en prisme, som gjør at du kan se rosen samtidig som du sikter mot et mål. Nøyatige markeringer gjør det lett å finne eksakte verdier.
  2.290,-
  Kjøp
  Riviera Prisma BPS håndholdt peilekompass

  Simrad OP12 autopilotkontroller

  Den kablede fjernkontrollen OP12 kan sammenkobles med den digitale skjermen IS42 for å opprette en frittstående autopilotkontroller, eller brukes som et dedikert autopilottastatur for Simrad-multifunksjonsskjermer. Tastaturet passer til lavprofilutformingen av instrumentene og skjermene våre, og integreres sømløst med alle ror.
  4.909,-
  Kjøp
  Simrad OP12 autopilotkontroller

  Simrad PUMP-2 hydraulikkpumpe for autopilot

  Hydraulisk autopilotpumpe for båter opptil 35 fot. Pumpen passer til bruk sammen med NAC-2 autopilotprosessor. Leveres med 3 x ORB-5 til 9/16 UNF-koblinger.
  10.209,-
  Kjøp
  Simrad PUMP-2 hydraulikkpumpe for autopilot

  Simrad NAC-1/NAC-2 strømkabel

  2 meter lang strømkabel til Simrad NAC-1 og NAC-2 autopilotcomputere.
  539,-
  Kjøp
  Simrad NAC-1/NAC-2 strømkabel
 • Simrad SteadySteer autostrømbryter til autopilot

  Simrad SteadySteer gir deg mulighet til å styre båten manuelt, også når autopiloten er aktivert. Du får umiddelbar, manuell kontroll over fartøyet gjennom svinger, uten å deaktivere autopiloten. SteadySteer kobler automatisk ut autopiloten når du svinger fartøyet manuelt, og kobler deretter inn autopiloten på nytt når du har opprettet en ny styrekurs. Ingen tastetrykk, ingen alarmer – bare sving med rattet fra styreposisjonen.
  6.089,-
  Kjøp
  Simrad SteadySteer autostrømbryter til autopilot

  Parallellforskyver

  Parallellforskyver i sterk akrylplast og børstet aluminium. Korkbiter under som motvirker skliing.
  Fra 599,-
  Kjøp
  Parallellforskyver

  Passer enhånds

  Enhåndspasser i polert messing. Leveres i praktisk plast-etui.
  559,-
  Kjøp
  Passer enhånds

  Passer rett

  Passer i polert messing. Leveres i praktisk plast-etui.
  489,-
  Kjøp
  Passer rett
 • Triax TV/DAB+/FM antenne UFO MARINE m/3 beslag

  Triax Digital antenne UFO for båt, camping eller fritid leveres med 4 forskjellige beslag: rørklammebeslag, marine universalbeslag, marine plastfot og senterbeslag.
  1.095,-
  Kjøp
  Triax TV/DAB+/FM antenne UFO MARINE m/3 beslag

  Triax Filter/splitter, 2 utganger, 12/220V

  Splitter til prodnr. 1013566 TV/FM antenne Triax Ufo MARINE m/4 beslag.
  790,-
  Kjøp
  Triax Filter/splitter, 2 utganger, 12/220V

  Krengningsmåler

  Clinometer (krengningsmåler) i plast med måleskala. Væskefylt.
  219,-
  Kjøp
  Krengningsmåler

  Riviera Hvitt deksel til Polare BP1

  Hvitt beskyttelsesdeksel som passer til Riviera Polare BP1 kompasser.
  299,-
  Kjøp
  Riviera Hvitt deksel til Polare BP1
 • Riviera Hvitt deksel til Polare BP2

  Hvitt beskyttelsesdeksel som passer til Riviera Polare BP2 kompasser.
  299,-
  Kjøp
  Riviera Hvitt deksel til Polare BP2

  Riviera Hvitt deksel til White Star BW4

  Hvitt beskyttelsesdeksel som passer til Riviera White Star BW4 kompasser.
  169,-
  Kjøp
  Riviera Hvitt deksel til White Star BW4

  Riviera Softbox til Prisma peilekompass

  Polstret bæreveske til oppbevaring og transport av Riviera Prisma peilekompass.
  1.390,-
  Kjøp
  Riviera Softbox til Prisma peilekompass
 • Riviera Trekasse til Prisma peilekompass

  Lekker trekasse til oppbevaring og transport av Riviera Prizma peilekompass. Esken er pent utført med vakre fingerskjøter i hjørnene.
  599,-
  Kjøp
  Riviera Trekasse til Prisma peilekompass

  Simrad AP44 autopilotkontroller

  Klar sikt og intuitiv kontrollAP44 kombinerer en fargeskjerm med enkelt tastatur og betjeningshjul. Dette intuitive grensesnittet gir en klar oversikt over autopilotstatusen og enkel tilgang til alle funksjoner.
  8.419,-
  Kjøp
  Simrad AP44 autopilotkontroller

  Veggfeste for TV, låsbart m/arm

  Stabilt, låsbart veggfeste for miljøer der tv bør transportsikres, som for eksempel i bil, båt eller campingvogn. To leddede armer. Nøytralt og pent grå/svart pulverlakkert design.
  1.549,-
  Kjøp
  Veggfeste for TV, låsbart m/arm

  Svingbart veggfeste TV m/arm 20 kg

  Stabilt veggfeste med to leddede armer for LCD- og Plasmaskjermer. Vesa 75 & 100.
  539,-
  Kjøp
  Svingbart veggfeste TV m/arm 20 kg
 • Simrad / B&G RF300 rorgiver

  Simrad / B&G RF300 rorgiver bidrar til jevn og nøyaktig automatisk styring ved å fastslå rorvinkelen. Den skal brukes som en del av et autopilotsystem på båter med innenbordsmotorer.
  4.069,-
  Kjøp
  Simrad / B&G RF300 rorgiver
Solution by DOTS as | Powered by Flexis