• Hempel Thinner

  Hempels malinger er produsert og levert slik at tynning normalt ikke er nødvendig under forutsetning av at malingen er omhyggelig blandet. Dersom malingen derimot skal påføres med lav filmtykkelse (f.eks. som sealer) eller dersom malingen har blitt for tykk, f.eks. i kaldt vær, kan den Hempel Tynner som er angitt på malingens produktdatablad tilsettes for å gi malingen en egnet påføringskonsistens. Generelt skal tynning holdes til et minimum da kvaliteten på malerarbeidet vil bli forringet ved tilsetting av for mye tynner. Likevel, hvis påføring skjer ved høye temperaturer (luft og/eller stål), kan tynningen overskride grensene gitt i de tekniske databladene for å unngå tørrsprøyting og dårlig filmdannelse.
  Fra 199,-
  Kjøp
  Hempel Thinner

  Hempel Paint Stripper 2,5 l

  Paint Stripper er en svært effektiv, løsemiddelbasert malingsfjerner som kan brukes på de fleste flater, også silikon. Paint Stripper påføres rikelig med kost eller rull på et tørt underlag. For bunnstoff og alkydmalinger og lakk skal løsemiddelet virke i 15 til 30 minutter til malingslaget oppløses eller løfter seg. Ved fjerning av epoksymaling og silikon, kan Paint Stripper trenge opptil 30 minutter på å trenge skikkelig inn i malingslaget. I tillegg bør området som behandles, dekkes med aluminiumsfolie slik at unødvendig fordamping av løsemidlene unngås. Skrap bort gammel maling og rengjør med varmt vann og Boat Shampoo. Gamle eller tykke malingslag kan trenge gjentatt behandling.
  999,-
  Kjøp
  Hempel Paint Stripper 2,5 l

  Seajet Thinner A til bunnstoff & Seajet 015 1 l

  Seajet Thinner A er en xylenbasert tynner til bruk i alle Seajets bunnstoff, samt 015 Underwater Primer. I tillegg til tynning, kan tynneren også brukes til rens av maleutstyr.
  219,-
  Kjøp
  Seajet Thinner A til bunnstoff & Seajet 015 1 l

  Seajet Thinner E til Seajet 117 1 l

  Seajet Thinner E er en xylenbasert tynner til bruk i Seajet 117 Multipurpose Epoxy Primer. I tillegg til tynning, kan tynneren også brukes til rens av maleutstyr.
  229,-
  Kjøp
  Seajet Thinner E til Seajet 117 1 l
 • Seajet Thinner P til Seajet 130 og 132 1 l

  Seajet Thinner P er en polyuretantynner til bruk i Seajet 132 Polyurethane Finish maling. I tillegg til tynning, kan tynneren også brukes til rens av maleutstyr.
  229,-
  Kjøp
  Seajet Thinner P til Seajet 130 og 132 1 l

  Seajet Thinner U til Seajet 122 1 l

  Seajet Thinner E er en alkydtynner til bruk i Seajet 122 Brilliance Topcoat maling og til 012 Universal Primer. I tillegg til tynning, kan tynneren også brukes til rens av maleutstyr.
  219,-
  Kjøp
  Seajet Thinner U til Seajet 122 1 l

  Epifanes Tynner for maling og lakk

  Epifanes Penseltynner er en tynner for bruk i énkomponent maling, primer og lakk. Den kan brukes når du påfører malingen med pensel eller rulle, og er svært enkel å blande ut i malingen. Tynneren er dobbeldestillert for maksimal renhet.
  Fra 192,-
  Kjøp
  Epifanes Tynner for maling og lakk

  Epifanes Tynner til Poly-Urethan maling og lakk

  Epifanes Tynner til Poly-uretan er en tynner til tokomponent maling og lakk. Den kan brukes når du påfører malingen med pensel eller rulle.
  Fra 243,-
  Kjøp
  Epifanes Tynner til Poly-Urethan maling og lakk
 • Epifanes Sprøytetynner for maling og lakk 1 l

  Epifanes Sprøytetynner for 1komp er en tynner for bruk i énkomponent maling, primer og lakk. Den kan brukes når du skal påføre malingen med sprøyte. Tynneren er er også god til avfetting av tre og eksisterende maling og lakk.
  266,-
  Kjøp
  Epifanes Sprøytetynner for maling og lakk 1 l

  Epifanes Sprøytetynner for Poly-Urethan maling og lakk 1 l

  Epifanes Sprøytetynner for Poly-uretan er en tynner for bruk i tokomponent maling og lakk. Den kan brukes når du skal påføre malingen med sprøyte.
  382,-
  Kjøp
  Epifanes Sprøytetynner for Poly-Urethan maling og lakk 1 l
Solution by DOTS as | Powered by Flexis