• B&G Triton skjerm

  FargeskjermTriton²-skjermen gir seilere en tydelig visuell fremstilling av de viktigste instrumentdataene, inkludert hastighet, dybde, vind, kurs, AIS-mål, GPS-data med mer.Eksepsjonell synlighetSkjermen har beskyttende optisk glass, som betyr absolutt ingen kondens eller dugg, mens transferliste LCD-teknologi gir enestående kontrast og synlighet, dag eller natt, og den bruker mindre strøm enn tradisjonelle skjermer med bakgrunnsbelysning. Den fleksible, NMEA 2000®-sertifiserte Triton²-skjermen kan integreres i et bredere navigasjonssystem og kombineres med et Triton²-pilottastatur og NAC-autopilotdatamaskin for å skape et komplett autopilotkontrollsystem, med B&G-seilspesifikke optimaliseringsalgoritmer.
  7.299,-
  Kjøp
  B&G Triton skjerm

  Simrad Cruise serie m/svinger

  Simrad Cruise er den mest intuitive og brukervennlige kartplotteren på markedet. Alt du trenger for en enkel og brukervennlig GPS-navigering er inni boksen – skjerm som er synlig i sollys, monteringsbrakett og en ekkoloddsvinger. Simrad Cruise kan vise kart, navigasjon og ekkolodd i delt skjermvisning eller separat i fullskjerm. Betjeningshjul og tastaturbetjening gjør det enkelt å navigere gjennom menyene, opprette ruter og ha tilgang til temperatur, hastighet, dybdeavlesninger og batterispenning.
  Fra 5.799,-
  Kjøp
  Simrad Cruise serie m/svinger

  Simrad GO serie

  Simrad GO-serien er utformet for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden i båten og er perfekt tilleggsutstyr til sportsbåter, fritidsbåter, åpne RIB-er og skjærgårdsbåter. GO-serien kommer med en lyssterk multi-touch-skjerm og har en rekke funksjoner, som innebygd GPS-mottaker, ekkolodd, trådløs tilkobling og NMEA 2000®-nettverksløsning. Naviger, koble til mobile enheter, kontroller tilbehør, som et integrert lydsystem, og velg blant en rekke innebygde ekkoloddløsninger. Radarkompatibilitet – tilgjengelig på GO7XSR og større skjermer – tilbyr ekstra sikkerhet og flere ekkoloddfunksjoner.
  Fra 8.939,-
  Kjøp
  Simrad GO serie

  Lowrance Hook Reveal serie

  Med HOOK Reveal får du kraftig ytelse med velprøvde ekkoloddverktøy som gjør det enklere å fiske, inkludert ekkolodd med autojustering, DownScan Imaging™, forbedret ytelse på dypt vann og nå FishReveal™. Kombinasjonen av fordelene ved Lowrance CHIRP-ekkoloddet og DownScan Imaging™ på én skjerm gjør det enklere å se fisken. Du kan finne de beste fiskeområdene med detaljerte C-Map-kart eller kartlegge uutforskede farvann i sanntid med Genesis Live, uansett om du fisker på en lokal fiskeplass eller i ukjent farvann.
  Fra 4.969,-
  Kjøp
  Lowrance Hook Reveal serie
 • Simrad NSX kartplotter med multifunksjonsskjerm

  Simrad NSX kombinerer super brukervennlighet og avansert teknologi på en forbilledlig måte. Her får du en svært avansert kartplotter, som også lar deg koble til all verdens tilbehør, som ekkoloddsvinger, radar, motorsensorer, autopilot og NMEA2000-produkter. Simrad NSX kan derfor være det eneste instrumentet du trenger i din cockpit. Du kan også koble til mobilen eller nettbrettet ditt, og ha alt tilgjengelig uansett hvor i båten du befinner deg.
  Fra 14.899,-
  Kjøp
  Simrad NSX kartplotter med multifunksjonsskjerm

  Lowrance Elite FS serie

  Det nye Elite Fishing System (FS) gir deg tilgang til det fullstendige utvalget av Lowrance fiskeredskaper – inkludert ActiveTarget™ live sonar, Active Imaging™, FishReveal™ og er kompatibel med en rekke typer kart – som hjelper deg med å få mest mulig ut av tiden på vannet.
  Fra 13.469,-
  Kjøp
  Lowrance Elite FS serie

  Lowrance Hook 4x serie ekkolodd

  Den kompakte HOOK² 4x Bullet er perfekt for kajakker og båter med begrenset konsollplass, har velprøvd broadband sounder og er tilgjengelig med en grunnleggende GPS-plotter eller som modell med kun ekkolodd.
  Fra 1.699,-
  Kjøp
  Lowrance Hook 4x serie ekkolodd
 • B&G Vulcan 7 R NO XD

  B&Gs Vulcan-serie med seilkartplottere gjør slutt på «gjetteleken» innen seiling. Uansett om du er en erfaren sjømann eller bare nybegynner, er Vulcan fullspektret med funksjoner som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden på vannet.
  8.899,-
  Kjøp
  B&G Vulcan 7 R NO XD

  Lowrance Hook Reveal 5 Ice Pack ekkolodd for isfiske

  Lowrance Hook Reveal 5 Ice Pack er en ekkoloddpakke med alt du trenger for isfiske. Den kommer komplett med ekkolodd, is-svinger, batteri og bæreveske. Her får du en pakke som gir isfisket en mye større og morsommere dimensjon!
  6.559,-
  Kjøp
  Lowrance Hook Reveal 5 Ice Pack ekkolodd for isfiske

  B&G Vulcan 9 NO XDCR

  Vulcan-serien er brukervennlige kartplottere med multitouch, multizoom og WiFi. Vulcan kan integreres med instrumentene om bord for å aktivere viktige seilefunksjoner som SailSteer og SailingTime.Vulcan kan også brukes som et fleksibelt instrument display. Vulcan har ingen betjeningsknapper, men har høy ytelse til en rimelig pris. Vulcan tilkobles kun strøm og NMEA2000. B&G støtter et stort utvalg av tredjeparts kartprodukter, inkludert C-MAP, Navionics, Insight, NV Digital med m.m.
  12.779,-
  Kjøp
  B&G Vulcan 9 NO XDCR

  Simrad IS42 skjerm

  Klar sikt og intuitiv kontrollIS42 er laget for å brukes uansett forhold med en fargeskjerm laget med herdet optisk glass. Dette sørger for at det ikke oppstår kondens eller dugg inne i skjermen. Transflektiv LCD-teknologi benytter reflektert sollys til å lysne bildet i stedet for å gjøre det mindre synlig. Den forbedrer synligheten på dagtid og reduserer strømforbruket sammenlignet med skjermer med bakgrunnsbelysning. Vanntette kontroller gjør det enkelt å bruke IS42 i urolige sjøforhold og gir pålitelig respons med våte hender eller hansker. Et ypperlig digitalinstrument til mange formålIS42-instrumentet kan konfigureres til å vise flere sider med informasjon som vindforhold, fartøyets hastighet, dybde med mer.
  7.309,-
  Kjøp
  Simrad IS42 skjerm
 • Lowrance HDS Pro ekkolodd og kartplotter m/svinger

  Større muligheter – mer kraft
  Fra 29.799,-
  Kjøp
  Lowrance HDS Pro ekkolodd og kartplotter m/svinger

  Simrad NSS evo3 serie med enkelt verdenskart

  Få mest mulig ut av båtturen din og ta total kontroll over båtturen. SolarMAX IPS-skjermer gir eksepsjonelt klare bilder og svært brede visningsvinkler under alle lysforhold, mens den nye IMX 8-prosessoren med høy ytelse gir superrask responstid for sømløse skjermoverganger.
  Fra 21.919,-
  Kjøp
  Simrad NSS evo3 serie med enkelt verdenskart

  B&G Zeus³ 7 kartplotter med verdenskart

  Zeus³ 7 kompletterer større skjermene i Zeus3S serien med en 7 tommer touchskjerm – perfekt for båter hvor det er begrenset monteringsplass. Denne svært klare vidvinkelskjermen er lettlest all slags vær. I tillegg til touchfunksjon har den et betjeningshjul og et tastatur, som gir full kontroll under alle forhold. Du kan enkelt kombinere spesiallagede seilefunksjoner til regattaer, som SailSteer, legglinjer og RacePanel. Koble til nettbaserte tjenester og mobilenheter ved hjelp av innebygd Wi-Fi, og integrer dem sømløst med et bredt utvalg av instrumenter og tilbehør for økt sikkerhet, ytelse og fornøyelse på vannet.
  22.999,-
  Kjøp
  B&G Zeus³ 7 kartplotter med verdenskart
 • B&G Zeus S kartplotter med multifunksjonsskjerm

  B&G Zeus S er en avansert kartplotter laget for å gjøre seilingen enklere, morsommere og mer effektiv. Den har en rekke smarte seilemoduser som hjelper deg med seilingen, uansett om du driver med turseilig, eller regatta.
  Fra 11.899,-
  Kjøp
  B&G Zeus S kartplotter med multifunksjonsskjerm
Solution by DOTS as | Powered by Flexis