• Isotemp Slim varmtvannsbereder

  Isotemp Slim bereder levers nå i rustfritt stål både innvending og utvendig. Kraftig isolert for minst mulig varmetap. Levers standard med blandeventil.
  Fra 9.699,-
  Kjøp
  Isotemp Slim varmtvannsbereder

  Quick Nautic Boiler B3 varmtvannsbereder

  Varmtvannstank "Nautic Boiler B3" fra Quick er laget i materialer av høy kvalitet. Tank av syrefast stål 316 (1,5 mm) med utvendig belegg av komposittmateriale. Tanken er konstruert for meget høy effektivitet og har betydelig mindre varmetap enn de fleste. Det elektrisk varme-elementet er laget av Incoloy. Kolben leveres med justerbar termostat. 3 års garanti.
  Fra 6.149,-
  Kjøp
  Quick Nautic Boiler B3 varmtvannsbereder

  Isotemp Square 16 firkantet varmtvannsbereder

  Isotemp Firkantet 16 L levere i rustfritt stål både innvendig og utvendig. Den er kraftig isolert for minst mulig varmetap. Den er lett å plasere, og festet kan justeres 360 grader. Leveres med blandeventil som standard.
  11.900,-
  Kjøp
  Isotemp Square 16 firkantet varmtvannsbereder

  Quick Blandeventilsett til varmtvannsberedere

  Komplett sett med blandeventil til Varmtvannsbereder B3 fra Quick.
  1.599,-
  Kjøp
  Quick Blandeventilsett til varmtvannsberedere
 • Isotemp Basic varmtvannsbereder

  Isotemp Basic leveres i rustfi utførelse. Alt som er i kontakt med vann er laget av syrefast stål. Den kan monteres både horisontal og vertikalt. Den er isolert med polyuretan skum for minst mulig varmetap. Den leveres med blandeventil som standard.
  Fra 10.300,-
  Kjøp
  Isotemp Basic varmtvannsbereder

  Sigmar Compact UC varmtvannsbereder

  Varmtvannstank fra Sigmar for tilkobling til båtens kjølevannssystem. Tankene leveres med kabel og støpsel for 220V, sikkerhetsventil, tilbakeslagsventil, 220V varmeelement på 800 W og termostat. Tankene kan lett utstyres med blandeventil (prodnr. 1033320-5) for å drøye innholdet av varmtvann, og/eller for å senke maks-temperaturen i berederen. Sigmar beredere har et monteringsvennlig og robust design. Berederne har stor fleksibilitet mht. montering. Alt er integrert. Dekselet er av plast (20-40 l) eller plast/316 Inox (60-80 l).
  Fra 8.249,-
  Kjøp
  Sigmar Compact UC varmtvannsbereder

  Isotemp Basic Double Coil varmtvannsbereder

  Isotemp Basic Double Coil er en premium varmvannstank laget i rustfritt stål både innvendig og utvendig. Et ekstra tykt lag med isolasjon mellom stålsylinderne sørger for minimalt varmetap og maks effektivitet. Denne varianten har dobbel varmesløyfe (vises ikke på bildet). Den er spesielt laget for deg med to innenbordsmotorer, eller som ønsker å bruke en ekstern vannvarmer i tillegg til motorens kjølevann.
  Fra 11.400,-
  Kjøp
  Isotemp Basic Double Coil varmtvannsbereder

  Isotemp Spa varmtvannsbereder

  Isotemp SPA leveres i 5 forskjellige størrelser. De leverer høy marine kvalitet. Innertanken er i rustfritt stål. Den er kraftig isolert med polyuretan skum for minst mulig varmetap. Leveres standard med 6 bar sikkerhetsventil.
  Fra 6.699,-
  Kjøp
  Isotemp Spa varmtvannsbereder
 • Sigmar Blandeventilsett til varmtvannsberedere

  Varmtvannsberederen kan lett utstyres med blandeventil for å drøye innholdet av varmtvann, og/eller for å senke makstemperaturen i berederen.
  1.499,-
  Kjøp
  Sigmar Blandeventilsett til varmtvannsberedere

  Blandeventil Sett Basic/Slim-B 2007-

  Blandeventil til Isotemp varmtvannsbereder. Fra 2007 - dd.
  1.599,-
  Kjøp
  Blandeventil Sett Basic/Slim-B 2007-

  Fast vanntank

  Vanntank i kunststoff fra Nuova Rade. Ved innbygging kan påfyllingsstuss (1034061-1 el. 1034061-3) monteres.
  Fra 2.099,-
  Kjøp
  Fast vanntank

  Quick Nautic Boiler BX varmtvannsbereder

  Quick Nautic Boiler BX er en forseggjort elektrisk varmtvannstank hvor både innerdel og ytterdel er laget i rustfritt stål. Den er svært godt isolert med et tykt lag polyuretanskum mellom innerdel og ytterdel. Tanken har 220 volts varmelement laget i Incoloy®.
  Fra 8.649,-
  Kjøp
  Quick Nautic Boiler BX varmtvannsbereder
 • Slangestusser til fast vanntank

  Påfyllingsstuss på 38 mm. Leveres rett eller med bend på 90 grader.
  Fra 319,-
  Kjøp
  Slangestusser til fast vanntank

  Quick Nautic Boiler BX16 firkantet varmtvannsbereder

  Quick BX 16 er en optimal varmtvannsbereder for båter hvor det er vanskelig å finne en god plassering til en klassisk varmtvannsbereder. Den rektangulære formen gjør at denne sklir ned i de fleste hulrom.
  12.500,-
  Kjøp
  Quick Nautic Boiler BX16 firkantet varmtvannsbereder
 • Sigmar Compact Double Coil varmtvannsbereder

  Varmtvannsberedere fra Sigmar Marine med dobbel varmesløyfe. Disse er de eneste på markedet som lar deg bruke en ekstra varmekilde til å varme opp vannet, i tillegg til å bruke motorens kjølesystem. Dette kan være alt fra en ekstern vamekilde, til en generator eller andre motorkjølesystem.
  Fra 11.900,-
  Kjøp
  Sigmar Compact Double Coil varmtvannsbereder

  Vanntank 39 l m/12V trykkvannspumpe

  Vanntank i plast fra CAN. Leveres med 12V vannpumpe, slangestusser og avsatt plass til giver.
  4.899,-
  Kjøp
  Vanntank 39 l m/12V trykkvannspumpe

  Sammenleggbar vanntank

  Sammenleggbar vanntank i plast. Tanken/kannen er plassbesparende da den kan presses sammen når den er tom. Tappekran er inkludert.
  Fra 149,-
  Kjøp
  Sammenleggbar vanntank

  Isotemp Blandeventil til Basic og SPA

  Komplett blandeventil til Isotemp Basic og Spa varmtvannsberedere. Blandeventilen sørger for optimal temperatur på vannet i varmtvannskranene ombord. De hjelper også til at varmtvannet i tanken rekker lengre.
  2.990,-
  Kjøp
  Isotemp Blandeventil til Basic og SPA
 • Jabsco Aqua Filta vannfilter

  Aktivt kullfilter som fjerner urenheter i drikkevannet. Portene kan vrides 180 grader, som forenkler installasjon. Trenger ikke dreneres ved bytte av filter.
  Fra 869,-
  Kjøp
  Jabsco Aqua Filta vannfilter

  Biocool Purify my drinking water 250 tabletter

  BioTabLett Desinfeksjon av drikkevann er et hyperkonsentrert, klorfritt desinfeksjonsmiddel til drikkevann. Tablettene gjør drikkevannet bakteriefritt på 3 timer og virker i minst 6 uker. De har også en forebyggende virkning og forhindrer tilvekst av bakterier. BioTabLett Desinfeksjon leveres i pakning av 100 tabletter. BioTabLett Desinfeksjon er skånsom både for deg og naturen da produktet er biologisk nedbrytbart og uparfymert.
  429,-
  Kjøp
  Biocool Purify my drinking water 250 tabletter

  Vanntank 100 l

  Vanntank i plast fra CAN.
  2.599,-
  Kjøp
  Vanntank 100 l

  Biocool Clean my water tank 50 tabletter

  BioTab Ren Vanntank er et hyperkonsentrert, klorfritt desinfeksjonsmiddel for vanntanker i båt/camping/hytte. Tablettene fjerner dårlig lukt og forebygger tilvekst av bakterier. BioTab Ren Vanntank gjør tanken bakteriefri på 1 time og fri fra belegg på 6 timer. Den leveres i pakning av 50 tabletter. La filter og slanger være tilkoplet under desinfeksjonen. For å fjerne dårlig lukt fra septiktank tilsettes en tablett etter toalettbesøk.
  279,-
  Kjøp
  Biocool Clean my water tank 50 tabletter
 • Vanntank fast 47 l

  Vanntank i plast fra CANSB. Tank for vann og gråvann komplett med inspeksjonsluke.
  2.499,-
  Kjøp
  Vanntank fast 47 l

  Fleksibel vanntank, trekantet

  Nouva Rade fleksible vanntanker løser problemet med oppbevaring av vann i båten. Tankene leveres med sveiset tankfitting-adapter og to fittings (påfylling 38mm og avgang 12 mm). Monteringsringer for sikker montering. Disse vanntankene er både enkle å bruke og å stu bort når du ikke trenger dem. Disse rektangulære modellene har påfylling og avgang på toppen/front.
  Fra 1.049,-
  Kjøp
  Fleksibel vanntank, trekantet
 • Biocool Make my toilet fresh 125 tabletter

  Rengjør og motvirker dårlig lukt fra toalett og septiktank.
  319,-
  Kjøp
  Biocool Make my toilet fresh 125 tabletter

  Scepter Vannkanne 20 l

  Solid 20-liters vannkanne laget i kraftig HDPE plast. Den er BPA-fri, og kan brukes til drikkevann. Kannen har fleksibel helletut, som kan lagres inne i kannen når den ikke er i bruk. Lufteventil gjør at tømmingen går raskere.
  449,-
  Kjøp
  Scepter Vannkanne 20 l
Solution by DOTS as | Powered by Flexis