- 23%

Produktbilde

STRIKER™ 5dv

5-tommers CHIRP-ekkolodd med GPS og ClearVü-ekkolodd

Før: 3.900,-

2.999,-

inkl. mva På lager Varenummer: 010-01552-01
  • Brukervennlig 5-tommers ekkolodd med fargebilde og innebygd høysensitiv GPS og Garmin CHIRP ClearVü™-ekkolodd
  • Finn fisk, merk stedet og dra tilbake til favorittsteder, opphalingsslipper og brygger
  • Garmin-svinger med CHIRP (77/200 kHz) og CHIRP ClearVü (455/800 kHz) med 600 W
  • Innebygd skop følger med
  • Hastighetsdata vises direkte på skjermen

Ved hjelp av STRIKER 5dv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, opphalingsslipper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP™-kombinasjoner. Ekkoloddet har i tillegg innebygd skop og visning av hastighetsdata. Inkluderer vippe-/dreiebrakett, CHIRP-svinger (77/200 kHz) med ekkolodd og festeanordninger og kabel til hekk- og dorgemotormontering.

 

Opplev klarheten til CHIRP

STRIKER 5dv inkluderer en Garmin CHIRP-svinger (77/200 kHz), som gir større klarhet og detaljrikdom for fisk og struktur enn tradisjonelle 77/200 kHz-svingere.

I stedet for å sende bare én frekvens sender CHIRP en kontinuerlig bølge av frekvenser som rangeres fra lave til høye. Frekvensene blir deretter tolket enkeltvis når de returnerer. I og med at frekvensene gir mer informasjon, kan CHIRP-ekkoloddets teknologi opprette tydeligere fiskebuer med større målseperasjon.

Klare ekkoloddbilder

Garmin ClearVü-ekkolodd gir deg et nesten fotografisk bilde av det som passerer under båten. Du ser strukturer, fisk og objekter under vann tydelig. Tradisjonelt Garmin CHIRP-ekkolodd og CHIRP ClearVü-søkeekkolodd er kombinert i én svinger.

Merk steder med høysensitiv GPS

I motsetning til vanlige ekkolodd har STRIKER-ekkolodd innebygd, høysensitiv GPS som finner posisjonen din raskt og presist for deretter å opprettholde GPS-posisjonen din uansett hvor på vannet du er. Det som er enda viktigere er at den gjør det mulig å merke stedene der du får napp, slik at du kan dra tilbake dit senere. Du kan også merke brygger, opphalingsslipper og andre steder. Du kan dra tilbake når som helst ved å følge ruten du opprettet på skjermen.

Se hastigheten din på skjermen

Du kan raskt og enkelt se båtens hastighet på skjermen til STRIKER-ekkoloddet. Det er et godt verktøy til å vise deg om du dorger i rett hastighet for agnet du bruker, og for en bestemt fiskeart. Det kan også fortelle deg om du kjører i riktig hastighet i områder med fartsgrenser.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis