- 22%

Produktbilde

STRIKER™ 4dv

3,5-tommers CHIRP-ekkolodd med GPS og ClearVü-ekkolodd

Før: 2.600,-

2.027,-

inkl. mva På lager Varenummer: 010-01551-01
  • Brukervennlig 3,5-tommers ekkolodd med fargebilde og innebygd høysensitiv GPS og Garmin CHIRP ClearVü™-ekkolodd
  • Finn fisk, merk stedet og dra tilbake til favorittsteder, opphalingsslipper og brygger
  • Garmin-svinger med CHIRP (77/200 kHz) og CHIRP ClearVü (455/800 kHz) med 500 W
  • Innebygd skop følger med
  • Hastighetsdata vises direkte på skjermen

Ved hjelp av STRIKER 4dv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, opphalingsslipper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP™-kombinasjoner. Ekkoloddet har i tillegg innebygd skop og visning av hastighetsdata. Inkluderer vippe-/dreiebrakett, CHIRP-svinger (77/200 kHz) med ekkolodd og festeanordninger og kabel til hekk- og dorgemotormontering.

Opplev klarheten til CHIRP

STRIKER 4dv leveres med en Garmin CHIRP-svinger (77/200 kHz), som gir større klarhet og detaljrikdom for fisk og struktur enn tradisjonelle 77/200 kHz-svingere.

I stedet for å sende bare én frekvens sender CHIRP en kontinuerlig bølge av ulike frekvenser. Frekvensene blir deretter tolket enkeltvis når de returnerer. I og med at frekvensene gir mer informasjon, kan CHIRP-ekkoloddets teknologi opprette tydeligere fiskebuer med større målseperasjon.

Klare ekkoloddbilder

Garmin ClearVü-søkeekkolodd gir deg et nesten fotografisk, bredt bilde av det som passerer under båten. Du ser strukturer, fisk og objekter under vann tydelig. Tradisjonelt Garmin CHIRP-ekkolodd og CHIRP ClearVü-ekkolodd er kombinert i én svinger.

Merk steder med høysensitiv GPS

I motsetning til vanlige ekkolodd har STRIKER-ekkolodd innebygd, høysensitiv GPS som finner posisjonen din raskt og presist for deretter å opprettholde GPS-posisjonen din uansett hvor på vannet du er. Det som er enda viktigere er at den gjør det mulig å merke stedene der du får napp, slik at du kan dra tilbake dit senere. Du kan også merke brygger, opphalingsslipper og andre steder. Du kan dra tilbake når som helst ved å følge ruten du opprettet på skjermen.

Ta med deg ekkoloddet overalt

Du kan kjøpe et bærbart sett til beskyttelse og frakt av STRIKER-ekkoloddet med GPS. Dette er svært nyttig til isfiske og bruk i kajakk eller kano. Det inneholder et forseglet oppladbart batteri med lader, innebygd håndtering og oppbevaring av svingerkabel og svingerbrakett med sugekopp og dupp.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis