- 21%

Produktbilde

GPSMAP® 721xs

En fantastisk kombinasjon med berøringsskjerm på 7 tommer

Før: 10.699,-

8.499,-

inkl. mva På lager Varenummer: 010-01101-01
  • WVGA-berøringsskjerm på 7 tommer med berøringsbasert zoom
  • HD-ID™-ekkolodd
  • 10 Hz GPS/GLONASS-mottaker
  • NMEA® 2000- og Wi-Fi-tilkobling
  • Kompatibel med BlueChart® g2 Vision- og BlueChart® g2-kart

GPSMAP 721xs kombinert kartplotter-/ekkoloddenhet som er lett å lese av, både dag og natt. Den kommer til å være et fokuspunkt ved roret enten den monteres flatt, innfelt eller i bøyle. Den har medieintegrering og autopilotkompatibilitet, radarstøtte og NMEA 2000 samt trådløse tilkoblingsmuligheter. Den leveres med vårt brukervennlige brukergrensesnitt og et verdensomspennende basiskart.

Ekstremt rask GPS/GLONASS på 10 Hz

Med en integrert 10 Hz GPS/GLONASS-mottaker oppdaterer 721xs posisjon og retning 10 ganger i sekundet. Den viser kontinuerlig og flytende lokalisering på skjermen og viser seg å være utrolig presis når den markerer veipunkter og navigerer.

Avansert ekkoloddstøtte

Støtte for et bredt utvalg Garmin-svingere, inkludert 50/200 kHz og 77/200 kHz, ClearVü-søkeekkolodd og CHIRP. I tillegg vil den også ha støtte for svingere for dorgemotorer fra Minn Kota® og MotorGuide®.

La nettverkskoblede kombinasjoner dele det innebygde ekkoloddet med alle andre enheter på nettverket. GPSMAP 721xs gir også fleksibilitet til å velge hvilken informasjon som skal legges på ekkoloddskjermbildet. Eksempelvis tid eller GPS-hastighet.

Den inneholder også muligheter for ekkoloddregistrering som koordinerer ekkoloddsvaret med båtens posisjon og lagrer digital informasjon for avspilling på datamaskin i planleggingsprogramvaren HomePort™.

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis