Produktbilde

VIRB® X

Kompakt, vanntett HD-actionkamera med G-Metrix™

3.099,-

inkl. mva På lager Varenummer: 010-01363-00
  • Profesjonell video: 1080p/30fps, 960p/30fps, 720p/60fps, 480p/120
  • G-Metrix™: Innebygd GPS og sensorer fra Garmin sporer bevegelsene dine i sanntid og viser det hele ved hjelp av blant annet nøyaktige målere og grafer
  • Foto: 12 megapiksler, bildeserie på opptil 10 bilder per sekund, tidsforløp
  • Lyd: Uskjermet mikrofon for ekstremt klar lyd, selv under vann, trådløs HD-lyd fra Bluetooth®-aktiverte hodetelefoner eller mikrofoner
  • Kompakt og robust: lite, lett og virkelig robust, vanntett ned til 50 meter uten behov for ekstra etui

Actionkameraet VIRB X filmer i vidvinkel og høy oppløsning ved 1080p30, bilder på 12 megapiksler i opptil 10 bilder per sekund. Du får detaljrike bilder som fanger opp flere bevegelser. VIRB X er designet for de tøffeste forhold og tåler dybder ned til 50 meter uten etui, slik at du får renere og klarere lydopptak. G-Metrix drives av Garmin GPS og gjør det mulig å spore og vise øyeblikkets hastighet, lengde, høyde og intensitet.

Bunnsolide videoopptak

Mulighet til videoopptak i imponerende høy oppløsning på 1080p30 og 480p120 gjør VIRB X klart til å fange øyeblikkene og opplevelsene dine ned til hver minste detalj. VIRB X har et spesiallaget objektiv i glass, høy oppløsning og ulike zoomnivåer, slik at du alltid får bildene du er ute etter

Høykvalitets foto

VIRB X har en dedikert fotoknapp og mulighet til vidvinkelopptak på 12 megapiksler med hastigheter på opptil 10 bilder per sekund, alt for å fange øyeblikket. Du kan også ta stillbilder mens du filmer. VIRB X kan også konfigureres til å ta bilder over lengre tidsperioder automatisk ved justerbare tidsintervaller på opptil 120 sekunder. Utvidet tidsforløp gjør at VIRB X hviler mellom opptakene, slik at batterilevetiden økes og muliggjør eksepsjonelt lange opptakstider.

G-Metrix™

Få med deg mer enn videoopptak med G-Metrix. VIRB X har innebygd Garmin-GPS, G-force og retningssensorer, slik at du kan filme i høy hastighet, få med sinnssyke rotasjoner og fantastisk hopp. VIRB X kan kobles trådløst til eksterne sensorer og Garmin-enheter – slik at du kan registrere spennende ytelsesdata fra sykkelen eller seilbåten. VIRB Edit-programvaren er gratis (tilgjengelig for mobil og datamaskin) og kan brukes til å fortelle en mer fullstendig historie ved å legge til målinger og grafer som viser blant annet hastighet, akselerasjon, puls – alt i sanntid

Lite og robust

VIRB X er lite og lett og kan tas med over alt – det tåler juling. VIRB X er klart for dypdykk (ned til 50 meter), du trenger ikke ekstrautstyr eller etuier. Den slitesterke, kompakte designen tåler vær og vind. En uskjermet mikrofon tar opp ren og klar lyd på en måte som kameraer i etuier ganske enkelt ikke kan registrere på samme måte. Takket være et vannavstøtende, flat glassobjektiv blir undervannsopptakene krystallklare, samtidig som overgangen fra under til over vannflaten ikke forstyrres av dråper.

Koble til VIRB X via WiFi®

Sikt inn kameraet med sanntids videoforhåndsvisning, og kontroller og vis opptak fra ett eller flere kameraer ved å koble VIRB X til Garmin VIRB®-appen på kompatible smarttelefoner¹ eller nettbrett. Dette gjør at du kan spille av og redigere opptak, legge på data fra G-Metrix og publisere videoer i nettskyen. VIRB X kan til og med kontrolleres og konfigureres fra en kompatibel Garmin-enhet.

Ettrykksopptak

VIRB X ble utviklet med tanke på bedre kontroll og enklere betjening med ettrykks opptaksknapp på toppen av kameraet og en dedikert lukkerknapp for stillbilder – akkurat som på kompaktkameraer. En tydelig klikkelyd gjør det enkelt å vite når du gjør opptak og gir full taktil kontroll, selv om du ikke kan se kameraet du har på hodet eller om du bruker hansker. Opptaket starter i det øyeblikket du slår på bryteren, selv om kameraet er avslått.

Hold det gående lenger med Rugged Power

VIRB X har værsikre strømkontakter, slik at du kan koble til et kjøretøybatteri eller en annen strømkilde for å gjøre uavbrutte opptak over lengre perioder, selv under de tøffeste forhold. VIRB X har også et oppladbart/utskiftbart lithiumionbatteri for maksimal fleksibilitet.

Utmerket trådløs HD-lyd

VIRB X er utstyrt med Bluetooth 4.0 og kan kobles direkte til trådløse Bluetooth-hodetelefoner eller mikrofoner for høyoppløste lydopptak. VIRB X sørger for at lydbehovene dekkes – enten du er langt unna kameraet eller om du heller vil kommentere motorsykkelkjøringen.

Bruk Garmin-økosystemet

VIRB X kan dra nytte av det kraftige Garmin-økosystemet for å gi bedre kamerakontroll og innhente ytterligere ytelsesdata. Overvåk og kontroller VIRB X med valgfri VIRB-fjernkontroll og alle typer bærbare eller installerte navigasjonsenheter eller fra teknoplagg. Du kan hente ytterligere data gjennom Garmin-sensorer (tilleggsutstyr), for eksempel sykkelkraftsensoren Garmin Vector, pulsmåleren Garmin Heart Rate Sensor eller via kompatibelt utstyr for trening, fly eller båt.

Synkronisering av flere kameraer

VIRB X drar nytte av Garmin GPS for å forenkle kompliserte flerkameraopptak gjennom automatisk synkronisering av opptak med GPS-tidsmarkører på enkeltbildenivå. Bruk VIRB Edit for å få sømløs veksling mellom flere kameravinkler med et enkelt knappetrykk – du trenger ikke bekymre deg om tidkrevende tidsjustering og tidskoder.

VIRB Tracking

Med VIRB Tracking kan du finne kameraets siste posisjon, slik at du kan finne og hente det tilbake. Bruk VIRB Tracking-funksjonen med en kompatibel Garmin-enhet eller kompatibel smarttelefon¹.

Utrolige videoopptak uten plunder

VIRB Edit er en gratis programvare for datamaskiner som genererer flotte, delingsklare videoer av opptakene dine, takket være G-Metrix-data innsamlet av VIRB. Du kan eventuelt velge å bruke manuelle kontroller til å se gjennom og redigere opptakene, justere G-Metrix-målinger, legge på musikk og veksle sømløst mellom kameravinkler. VIRB Edit holder også programvaren på kameraet oppdatert.

Kvalitetsbraketter for action

Et variert utvalg av allsidige braketter av høy kvalitet gjør at kameraet kan låses fast i posisjon. Vi har braketter for alle forhold – fra braketter for buede og flate overflater og dashbordoverflater, til styre-, sete-, hjelm-, bryst- og flerbruksstroppfester med mer. VIRB-brakettene har profesjonelle, glippfrie unbrakofesteskruer, noe som sørger for maksimal tilstramming for vibrasjons- og støtsikkerhet.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis