- 22%

Produktbilde

echoMAP™ CHIRP 42dv u/svinger

Utnytt fordelen i å fiske ved hjelp av kraften til CHIRP-ekkoloddet.

Før: 3.400,-

2.651,-

inkl. mva På lager Varenummer: 010-01562-00

Dra på fisketur med kraften til CHIRP

  • 4,3-tommers fargeskjerm med tastaturbetjening
  • Tilgjengelig med GT20-TM-svinger som har høyt/bredt CHIRP (150–240 kHz) og CHIRP ClearVü (250 W)
  • Preprogrammert med basekart for hele verden for generell referanse
  • Inkluderer programvaren Quickdraw Contours for opprettelse av egendefinerte HD-kart
  • Intern 5 Hz GPS som oppdaterer posisjon og retning fem ganger i sekundet

Utnytt fordelen i å fiske ved hjelp av kraften til CHIRP-ekkoloddet. Kartplotteren echoMAP CHIRP 42dv med 4,3-tommers skjerm er enkel å installere og bruke, og er tilgjengelig med  GT20-TM-svingeren som har høyt/bredt CHIRP-ekkolodd og Garmin CHIRP ClearVü™ for klare ekkoloddbilder. Med programvaren Quickdraw Contours, kan du raskt å lage dine egne HD-kart med konturer på 30 cm mens du fisker. Intern 5 Hz GPS som oppdaterer posisjon og retning 5 ganger i sekundet. Ledningene kobles direkte til braketten, slik at du raskt kan montere og fjerne enheten fra braketten og strømtilførselen. Hekkmontering og dorgemotorfeste er inkludert i GT20-TM-settet.

Forskjellen med Garmin CHIRP

De innebygde ekkoloddfunksjonene til echoMAP CHIRP 42dv inkluderer CHIRP-ekkolodd, den mest avanserte ekkoloddteknologien som er tilgjengelig for fisking og båtkjøring. CHIRP-ekkoloddet gir tydelig målseparasjon og definisjon fordi det tilfører målet enda mer energi enn tradisjonelle ekkolodd. Det har også en funksjon for ekkoloddregistrering som koordinerer retursignalet for ekkoloddet med båtens posisjon og lagrer digital informasjon som kan spilles av på en datamaskin ved hjelp av planleggingsprogramvaren HomePort™. Bruk kabelen for deling av brukerdata for å dele veipunkter og ruter mellom flere enheter.

Klare ekkoloddbilder

Garmin ClearVü-ekkolodd gir deg et bredt og nesten fotografisk bilde av det som passerer under båten. Du ser strukturer, objekter under vann og fisk tydelig. Tradisjonelt Garmin HD-ID™-ekkolodd og ClearVü-ekkolodd er kombinert i én svinger. Det gir også HD-ID-støtte for dorgemotorer fra Minn Kota® og MotorGuide® med integrerte svingere.

Quickdraw Contours for å lage dine egne HD-kart

Den oppretter raskt dine egne tilpassede HD-fiskekart på skjermen med konturer på 30 cm. Skreddersy dem slik at de passer til dine behov. Kartene er din eiendom. Hold dataene dine for deg selv, eller del dem med Quickdraw-felleskapet på Garmin Connect™.

Posisjon og retning oppdateres 5 ganger i sekundet

Rask og følsom 5 Hz GPS og GLONASS oppdaterer posisjon og retning fem ganger i sekundet for å gi en mer flytende bevegelse på skjermen. Du kan nå raskt og enkelt slippe opptil 5000 nøyaktige veipunkter, slik at du finner tilbake til den hemmelige fiskeplassen din.

Ta med deg echoMAP CHIRP-enheten

Det er enkelt å holde echoMAP CHIRP-enheten trygg og sikker når du ikke er på vannet. Du slipper å koble ledninger til og fra enheten fordi de kobles direkte til braketten. Slik kan du raskt montere og fjerne echoMAP CHIRP-enheten fra braketten og strømtilførselene.

Oppgrader til de beste kartene på sjøen

Et enkelt microSD™-kortspor gir ekstra minnekapasitet for tilleggskart, for eksempel BlueChart® g2 HD eller BlueChart® g2 Vision® HD, som gir Garmin-patentert autoveiledning¹ og andre flotte funksjoner.

Overføring av GPX-veipunkter

Hvis du har veipunkter, spor eller ofte brukte ruter som er lagret på et GPS-produkt fra en annen produsent eller på en håndholdt Garmin-enhet; kan du enkelt overføre disse elementene til den nye Garmin-kartplotteren din via bransjestandardisert GPX-programvareformatering.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis