Produktbilde

GPSMAP® 7416xsv

Kombi kartplotter/ekkolodd med 16" multitouchskjerm. Utviklet for motorbåt, fiske og tur- eller regattaseilere som krever høy ytelse, brukervennlighet og funksjonsintegrering i en kombinert kartplotter/ekkolodd.

47.699,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: 010-01402-02
  • 16" multitouchskjerm i widescreen (1366 x 768 WXGA) med basekart for hele verden
  • Innebygd tokanals CHIRP-ekkolodd pluss CHIRP ClearVü- og CHIRP SideVü-søkeekkolodd med havets klareste bilder (svinger selges separat)
  • Høyfølsom 10 Hz intern GPS/GLONASS
  • Nettverksplotter for Garmin Marine Network og NMEA 2000®, i tillegg til NMEA 0183-støtte
  • Støtter GSD™ ekkoloddmodul

GPSMAP 7416xsv har en 16" multitouchskjerm i widescreen og innebygd tokanals CHIRP-ekkolodd, i tillegg til CHIRP ClearVü-søkeekkolodd og CHIRP SideVü-søkeekkolodd med sjøens klareste bilder. Intern 10 Hz GPS som oppdaterer posisjon og retning 10 ganger i sekundet.

GPSMAP 7416xsv har innebygd Wi-Fi®-tilkobling og nettverksfunksjonalitet, inkludert Garmin Network og NMEA 2000 (radar, autopilot, instrumenter, flere skjermer, FUSION-Link, sensorer, blackbox-ekkolodd, digital regulering, termokameraer, GRID med mer).

Innebygd, avansert ekkoloddfunksjonalitet

De innebygde ekkoloddfunksjonene til GPSMAP 7416xsv inkluderer 1 kW tokanals CHIRP-ekkolodd, den mest avanserte ekkoloddteknologien som er tilgjengelig for fisking og båtkjøring. Den inkluderer også både CHIRP ClearVü- og CHIRP SideVü-søkeekkolodd, som gir nesten fotografiske ekkoloddbilder av fisk og strukturer som passerer under og ved siden av båten. ClearVü og SideVü gir havets klareste søkeekkoloddbilder.

Støtte for Garmin Marine Network og NMEA 2000

GPSMAP 7416xsv er nettverkskompatibel, slik at du kan legge til flere funksjoner på båten din. GPSMAP 7416xsv støtter radar, autopilot, instrumenter, flere skjermer, FUSION-Link, sensorer, eksterne ekkoloddmoduler, digital regulering, termokameraer, GRID™ med mer.

Legg til åpen radar eller radom

Du kan legge til valgfrie Garmin maritime radarer, inkludert kraftige xHD2 åpne radarer eller xHD radomer, som kombinerer brukervennlighet og avanserte funksjoner for åpen radar.

Nettverksdeling

GPSMAP 7416xsv kan dele funksjoner med andre kompatible GPSMAP-enheter, for eksempel radarer, ekstra kart og brukerdata som veipunkter, ruter og spor. Brukerdata som legges inn på én kartplotter, kan synkroniseres automatisk med andre kartplottere i et nettverk.

Posisjon og retning oppdateres 10 ganger i sekundet

Rask og følsom 10 Hz GPS/GLONASS oppdaterer posisjon og retning 10 ganger i sekundet for å gi en mer flytende bevegelse på skjermen. Det gjør det raskt og enkelt å slippe opptil 5000 nøyaktige veipunkter – og finne tilbake til dem.

Spesielle funksjoner for seiling

Støttede seilfunksjoner er blant annet kurslinjer, forbedret rose for vind, linjer for retning og kurs og felt for vinddata samt glidebryter for tidevann/strøm/tid. Seilingsfunksjonene inkluderer veiledning før regattaseiling, synkronisert tidtaker, virtuell startlinje, time-to-burn og layline-datafelter. Skjermbildene er utformet for å vise viktig, essensiell informasjon i en enkel oversikt som omfatter sann og relativ vindvinkel, satt kurs og avdrift, faktisk eller relativ vindstyrke, horisontale eller vertikale grafer samt en datalinje med egendefinerbare datafelt.

Få mer med BlueChart g2 Vision

Ved hjelp av BlueChart g2 Vision® som tilleggsutstyr kan du legge til en rekke nye funksjoner på kartplotteren, inkludert MarinerEye-visning og FishEye-visning, som gir deg et tredimensjonalt perspektiv både over og under vannlinjen. Satellittbilder og luftfoto med høy oppløsning hjelper deg med å orientere deg i ukjent farvann. Autoveiledningsteknologien søker gjennom alle relevante sjøkart for å lage en rute du faktisk kan følge — en som unngår sperringer, grunner, bøyer og andre hindringer.

Kompatibel med gWind-svingere

gWind-, gWind Wireless- og gWind Race-svingere har Nexus-dobbeltfinneteknologi med trebladers propeller. Koble til NMEA 2000 og kompatible Garmin-kartplottere via GND 10-blackboxbroen.

FUSION-Link

Dra nytte av muligheten til å styre alle kompatible FUSION-Link-aktiverte lydsystemer direkte fra den kompatible kartplotterskjermen.

Innebygd Wi-Fi/ANT

Innebygd Wi-Fi/ANT® for bruk med Garmin Helm™ og BlueChart® Mobile.

Vis og kontroller kartplotteren fra smarttelefon eller nettbrett

Med Garmin Helm kan du vise og kontrollere kompatible kartplottere fra kompatible smarttelefoner og nettbrett, noe som gir forbedret situasjonsvurdering for båtføreren. Bytt enkelt mellom stående og liggende visning slik at det passer til monteringspreferansene. Hvis du bruker iPhone® eller iPad®, kan du til og med ta opp en video av kartplotterskjermen som du kan dele med familie og venner.

Få fullt utbytte med BlueChart Mobile

BlueChart Mobile 2.0 er et gratisprogram du kan laste ned fra App Store™, og som du kan bruke til å få pålitelig værinformasjon mens du planlegger turen på iPad eller iPhone. Du kan deretter overføre denne informasjonen trådløst til Garmin-kartplotteren. Fortsett å hente inn oppdatert værinformasjon fra en Apple®-enhet som er tilkoblet mobilnettet, og send disse dataene til kartplotterskjermen via direkteoverføring. Du kan dra fordeler av de fantastiske funksjonene i BlueChart Mobile på en kompatibel Apple-enhet selv om du ikke har en Garmin-kartplotter.

Forbedret autoveiledning

Angi hvor du vil dra, så søker Garmins patenterte autoveiledningsteknologi umiddelbart gjennom relevante kart for å lage en sikker virtuell rute på skjermen som hjelper deg med å unngå lave broer, grunt vann og andre registrerte hindringer underveis.

Og enda bedre – med den forbedrede versjon 2.0 har du nå tilgang til enda flere funksjoner og muligheter. Du kan justere den beregnede autoveiledningsruten ved å sette inn viapunkter ved mellomstopp eller landemerker langs den ønskede ruten. Du kan enkelt se gjennom farepunkter langs den beregnede ruten. Du kan til og med koble til en kompatibel Garmin-autopilot for å følge autoveiledningsruten automatisk. Andre forbedringer i versjon 2.0 gir deg muligheten til å beregne ankomsttid på et punkt på ruten (gjør det mulig å få ankomstene til å stemme overens med broåpninger og andre tidsavhengige hendelser). Og enda bedre – nå kan du lagre plottede autoveiledningsruter for fremtidig navigasjon ved å sikkerhetskopiere dem til et SD™-kort med BlueChart® g2 Vision®- kartografi.

Enklere SOS-anrop

Denne eksklusive funksjonen for SOS-sikkerhetshjelp gjør det enklere for alle – selv de som ikke er kjent med maritim elektronikk eller radioprotokoller – slik at du raskt kan ringe etter hjelp fra kystvakten i en nødssituasjon. Når du trykker på SOS-knappen på kartplotterens berøringsskjerm, stiller Garmin VHF-radioen seg automatisk inn på nødfrekvensen (kanal 16), og det vises en liste over mulige situasjoner (brann, mann over bord osv.). Når det aktuelle alternativet er valgt, vises det et kystvaktgodkjent nødanropsmanuskript for VHF-radio, sammen med fartøyets gjeldende GPS-koordinater for lengde- og breddegrad. Dette kan leses opp for den som har svart på anropet – dermed spares det tid, man unngår panikk, og redningspersonellet får informasjonen de trenger for å sikre et best mulig resultat.

Overføring av GPX-veipunkter

Hvis du har veipunkter, spor eller ofte brukte ruter som er lagret på et GPS-produkt fra en annen produsent – eller på en håndholdt Garmin-enhet – kan du nå enklere enn noen gang overføre disse elementene til den nye Garmin-kartplotteren din via bransjestandardisert GPX-programvareformatering. GPX er et åpen standardformat for GPS-datautveksling på tvers av plattformer og programmer. Med denne brukervennlige grensesnitteknologien har Garmin tatt "ingen utelatte veipunkter" til et helt nytt bekvemmelighetsnivå.

Spesielle funksjoner for seiling

For å gi deg et vindmaksimerende konkurransefortrinn har kartplotteren din en veiledningsside før kappseilas som viser den virtuelle startstreken samt datafelter som viser kurslinjer, tid igjen før start og en tidtaker for kappseiling, som kan synkroniseres mellom alle de nettverkstilkoblede Garmin GPS-produktene dine. I tillegg støttes andre seilefunksjoner, for eksempel en forbedret vindrose, styrekurs og linjer for kursen over land, satt kurs og avdrift, data om faktisk og relativ vind med mer. Du kan også bruke tilgjengelig innebygd trådløs tilkobling for å få tilgang til og styre en rekke marinspesifikke programmer via kompatible smarttelefoner eller nettbrett.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis